Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 130 g de fenouil, coupé en morceaux
- 150 g de céleri-rave, détaillé en cubes
- 800 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 119 kJ / 28 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Karbonhidrat
- 3.8 g
- Yağ
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe de fanes de radis et ses ravioles croquantes au chèvre
45 Min
Velouté carotte-betterave
35 Min
Soupe complète végétarienne
30min
Potage de potiron et haricots blancs à la menthe
24 Std.
Soupe aux champignons des bois
45 Min
Velouté du potager
15 Min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 Min
Soupe paysanne express
45 Min
Soupe épicée aux légumes d'hiver
40 Min
Bouillon de légumes parfumé
45 Min
Soupe poireaux-pommes de terre au fenouil
40 Min
Velouté butternut-poivron rouge
30min