Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g d'asperges blanches, coupées en morceaux
- 600 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel
- 1 bouquet de cerfeuil frais (environ 10 g)
-
50
g de crème liquide légère
veya 50 g de lait demi-écrémé - 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 283 kJ / 68 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté d'endive
35min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 dk
Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit
45min
Bouillon d'asperge vitaminé
15 dk
Soupe asperge citron
55 dk
Velouté d'asperges noisetté
1h 5 min
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40min
Velouté d'asperge
30 dk
Velouté d'asperge au cerfeuil
30 dk
Velouté de cresson à l'ail
1sa