Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 150 g de haricots blancs secs
- 450 g d'eau
Le potage
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 700 g de chair de potiron, coupée en dés
- 650 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel, gris de préférence
- 20 feuilles de menthe fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1096 kJ / 263 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Potage de carottes aux fanes
40 min
Velouté carotte-betterave
35 min
Soupe complète végétarienne
30 min
Velouté de légumes nouveaux et crème dessert pistache
1h
Velouté d'automne aux gambas
40 min
Potage rouge tomate-poivron et croûtons à l'ail
35 min
Velouté du potager
15 min
Soupe paysanne express
45 min
Soupe épicée aux légumes d'hiver
40 min
Soupe légère aux légumes
20 min
Potage au poireau
30 min
Soupe de butternut, curry et amandes
35 min