Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 150 g de haricots blancs secs
- 450 g d'eau
Le potage
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 700 g de chair de potiron, coupée en dés
- 650 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel, gris de préférence
- 20 feuilles de menthe fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1096 kJ / 263 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Potage au poireau
30 Min
Soupe de carotte au tofu soyeux et graines germées
35 Min
Potage de carottes aux fanes
40min
Soupe des hortillons
1 Std. 15 Min
Velouté de poireaux, fenouil, pommes de terre et coques
55 Min
Soupe complète végétarienne
30 Min
Soupe de panais et cresson
40min
Velouté de cocos de Paimpol aux moules
1 Std.
Soupe légère aux légumes
20min
Potage aux orties et granola au curry
1 Std. 15 Min
Velouté carotte-betterave
35 Min
Velouté du potager
15 min