Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Fischfilets, (Dorsch, Kabeljau), angetaut, in Stücken (3 cm)
- 2 Semmeln, frisch, in Stücken (3 cm)
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Dillspitzen, getrocknet
- 1 EL Zitronensaft
- 2 - 3 EL Semmelbrösel, zum Panieren
- 6 EL Sonnenblumenöl, zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 476 kJ / 114 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 235 mg
Alternatif tarifler
Hennenknödel-Suppe
1 Std.
Gefüllte Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1 Std. 45 Min
Gfüt’s Zeisl mit Grumbirnsolod (gefüllter Schweinslungenbraten mit Erdäpfelsalat)
1 Std. 35 Min
Putenbulette Berliner Art
1 Std. 25 Min
Faschierte Laibchen
35 min
Gemüse-Leber-Torte
1 Std. 50 Min
Fischgulasch
40 min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1 Std. 15 Min
Zandergulasch
45 min
Fischfrikadellen mit Bärlauch-Zitronen-Crème-fraîche
30 min
Paprikahendl
1 Std.
Gefülltes Brathenderl
1 Std. 45 Min