Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g Wasser
- 1500 g Erdäpfel, speckig, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 200 g Schalotten, halbiert
- ½ TL Salz
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 2 TL Senf
- 5 EL Essig
- 200 g durchwachsener Speck, geräuchert
- 1 EL Öl zum Braten
-
100
g Vogerlsalat, geputzt
veya 1 Bund Brunnenkresse, Blättchen abgezupft - 5 - 7 EL Olivenöl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1677 kJ / 400 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steirischer Rindfleischsalat
1 Std.
Erdäpfelsalat
1 Std.
Budapester Wurstsalat
20min
Schnittlauchsauce
10min
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1 Std.
Erdäpfelsalat
55min
Hendlfilet auf Blattsalat mit Senfdressing
40 Min
Paprikahendl
1 Std.
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50 Min
Backhendlsalat mit Kürbiskernen
45 Min
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55min
Erdäpfelrösti mit Schwammerlsauce
40 Min