Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rotweinessig-Dressing
- 1 rote Zwiebel, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Rotweinessig
- 130 g Rapsöl
- 2 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 250 g Käferbohnen, gewaschen und abgetropft
Rindfleischsalat
- 400 g Rindslungenbraten, der Länge nach halbiert
- 2 EL Sonnenblumenöl
- 1 TL Salz
- 1 TL Paprika, rosenscharf
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 500 g Wasser
- 120 g Stangensellerie, in Scheiben (5 mm)
- 250 g Karotten, in Scheiben (5 mm)
- ½ Bund frischer Schnittlauch, in Röllchen
- 4 EL Kürbiskerne
- 4 EL Kürbiskernöl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3376 kJ / 807 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 67 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 6.6 g
- Sodyum
- 1306 mg
Alternatif tarifler
Heringssalat
1 godz. 5 min
Beiriedschnitte mit Pesto Tagliatelle auf Kürbisgemüse
1 Std.
Faschierte Laibchen
35 Min
Boef Stroganoff
50min
Paprikahendl
1 Std.
Tafelspitz mit Semmelkren
1 godz. 20 min
Apfelkren
40min
Semmelfülle
1 Std. 10 Min
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2h 40min
Gefülltes Brathenderl
1 godz. 45 min
Rindsrouladen
1h 30min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min