Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rotweinessig-Dressing
- 1 rote Zwiebel, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Rotweinessig
- 130 g Rapsöl
- 2 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 250 g Käferbohnen, gewaschen und abgetropft
Rindfleischsalat
- 400 g Rindslungenbraten, der Länge nach halbiert
- 2 EL Sonnenblumenöl
- 1 TL Salz
- 1 TL Paprika, rosenscharf
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 500 g Wasser
- 120 g Stangensellerie, in Scheiben (5 mm)
- 250 g Karotten, in Scheiben (5 mm)
- ½ Bund frischer Schnittlauch, in Röllchen
- 4 EL Kürbiskerne
- 4 EL Kürbiskernöl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3376 kJ / 807 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 67 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 6.6 g
- Sodyum
- 1306 mg
Alternatif tarifler
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1 godz.
Schinkenrollen mit französischem Salat
1h 40min
Hendlfilet auf Blattsalat mit Senfdressing
40 min
Faschierte Laibchen
35min
Tafelspitz mit Semmelkren
1hod. 20min
Semmelfülle
1 godz. 10 min
Paprikahendl
1 godz.
Rindsrouladen
1h 30min
Beiriedschnitte mit Pesto Tagliatelle auf Kürbisgemüse
1 godz.
Backhendlsalat mit Kürbiskernen
45 min
Sauce Tatare
15 Min
Gefülltes Brathenderl
1hod. 45min