Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tsp dried fennel seeds
- 20 g oil
- 60 g onions, halved then sliced (5 mm)
- 400 g fennel bulb, sliced (2-3 cm), fronds reserved for garnishing
- 20 g sugar
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 20 g tomato purée
- 100 g water, plus extra for cooking pasta
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste and for cooking pasta
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 2 dashes balsamic glaze
- 350 g dried pasta (e.g. penne)
- water
- fine sea salt
- 30 g pine nuts
- 125 g bocconcini, drained
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2324 kJ / 551 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
1 Std. 35 Min
Shiitake Teriyaki Dippers; Sweet and Sour Tofu; Un-fried Rice
2 Std. 20 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30 min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 min
Lasagne with Vegetable Ragu
1 Std. 10 Min
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
25 Min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Pasta with Vegetable Ragout
45min