Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Erdnüsse, geröstet, gesalzen
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g Möhren, in Stücken
- 40 g getrocknete Aprikosen, entsteint
- 150 g Kartoffeln, in Stücken
- 25 g Rapsöl
- ½ TL rote Currypaste
- 500 g Rindfleisch, möglichst vom Wagyurind, z.B. Schulter, in Würfeln (2 cm)
- 700 g Kokosmilch
- 200 g Rinderfond oder -brühe
- 50 g Fischsauce
- 10 g Zucker
- 30 g Limettensaft
- 3 Lorbeerblätter, getrocknet
- 2 Sternanis
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- ¼ Zimtstange (2 cm)
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 400 g Süßkartoffeln, in Würfeln (1 cm)
- 50 g Bulgur
- 3 Stängel Koriander, abgezupft (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2650 kJ / 633 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 7 g
Alternatif tarifler
Schnelles Lamm-Dhansak
45 min
Garam-Masala-Hähnchen
50 min
Lamm Rogan Josh
1 godz. 45 min
Schnelles Lamm Dhansak
50 min
Chicken Saag
50 min
Hühnchen-Tajine mit Pflaumen und Mandel-Honigsauce
50 min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2 godz. 10 min
Grünes Linsencurry mit Hähnchen
8 Std. 35 Min
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1 godz. 50 min
Hähnchen-Tajine mit Birnen und Backpflaumen
40min
Cape Malay Hähnchen-Curry
1u.
Chicken Korma
45 min