Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Erdnüsse, geröstet, gesalzen
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g Möhren, in Stücken
- 40 g getrocknete Aprikosen, entsteint
- 150 g Kartoffeln, in Stücken
- 25 g Rapsöl
- ½ TL rote Currypaste
- 500 g Rindfleisch, möglichst vom Wagyurind, z.B. Schulter, in Würfeln (2 cm)
- 700 g Kokosmilch
- 200 g Rinderfond oder -brühe
- 50 g Fischsauce
- 10 g Zucker
- 30 g Limettensaft
- 3 Lorbeerblätter, getrocknet
- 2 Sternanis
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- ¼ Zimtstange (2 cm)
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 400 g Süßkartoffeln, in Würfeln (1 cm)
- 50 g Bulgur
- 3 Stängel Koriander, abgezupft (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2650 kJ / 633 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 7 g
Alternatif tarifler
Grünes Curry mit Hackbällchen
45 min
Schnelles Lamm-Dhansak
45 min
Hühnchen-Tajine mit Pflaumen und Mandel-Honigsauce
50 min
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1h 50min
Hähnchen arabisch mit Couscous
45 min
Puten-Pilaw mit Aprikosen und Mandeln
1 godz.
Provenzialisches Lammragout
1h 40 min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1 godz.
Irish Stew
1 godz. 30 min
Hähnchen-Tajine mit Birnen und Backpflaumen
40 min
Lamm Rogan Josh
1h 45min
Cape Malay Hähnchen-Curry
1 godz.