Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade
- 600 g Rehfleisch (z.B. Schulter oder Keule), in Würfeln (2-3 cm)
- 200 g Naturjoghurt
- 1 TL Salz
- 3 TL Chilipaste, rot
- 4 Knoblauchzehen
- 15 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
Curry und Fertigstellung
- 5 rote Chilischoten, getrocknet (z.B. Kashmiri)
- 1 ½ TL Korianderkörner
- 3 TL Kreuzkümmelsamen
- 200 g Zwiebeln, geviertelt
- 20 g Ghee (siehe Tipp)
- 1 Zimtstange, klein
- 5 Kardamomkapseln
- 2 Lorbeerblätter
- 10 Knoblauchzehen
- 250 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1381 kJ / 330 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schweinefleisch Vindaloo
4h
Kofta Curry
1h 10min
Schnelles Lamm-Dhansak
45min
Lamm Rogan Josh
1 Std. 45 Min
Nadan Mutta (Eier Curry)
50min
Lamm Keema mit Erbsen
1h
Schweinefilet Vindaloo
2 godz. 30 min
Chicken Saag
50min
Garnelen Bhuna
30min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2 godz. 10 min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1h 15min
Beef Madras
1 godz. 30 min