Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Koriander, frisch
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Tomaten, halbiert
- 60 g Pflanzenöl
- 15 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 3 Knoblauchzehen
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Koriander, gemahlen
- ¼ TL Chili, gemahlen
- 2 Nelken
- 2 Kardamomkapseln
- 20 g Mandeln, gemahlen
- 150 g Kokosmilch
- 150 g Sahne
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 30 g Butter
- 100 g Tintenfische, ganz, klein, nur die Tube, ausgenommen und in Streifen
- 12 Garnelen, roh, geschält, groß
- 100 g Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut, ohne Haut, in Streifen (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1849 kJ / 442 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 39 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Meeresfrüchte Korma
40 λεπτ.
Kerala Fisch Curry
30 λεπτ.
Thai-Lachs-Päckchen
45min
Schnelles Lamm-Dhansak
45min
Grünes Curry mit Hackbällchen
45min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1h 15min
Garnelen Xacuti
1hod. 20min
Schnelles Lamm Dhansak
50 min
Rotes Fisch-Curry
30 λεπτ.
Graupen-Risotto mit Garnelen
45min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1hod.
Garnelen Bhuna
30 λεπτ.