Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Erdnussöl
- 15 - 20 g rote Currypaste, nach Geschmack (siehe Tipp)
- 55 g brauner Zucker
- 55 g Fischsauce
- 40 g Tamarinden-Paste
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 1 Kaffir-Limettenblatt, getrocknet
- 400 g Wasser
- 200 g grüne Bohnen, frisch, in Stücken (3 cm)
- 4 Fischfilets, weiß, ohne Haut (à ca. 200 g, je ca. 8 x 10 cm groß)
- 125 g Babymais, aus dem Glas, abgetropft, in Stücken (2-3 cm)
- 270 g Kokoscreme
- Koriander, abgezupft, gehackt, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2406 kJ / 575 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 32 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dahi Wali Macchi (Schellfisch in Joghurt gebacken)
50min
Garnelen Asia Style mit Glasnudeln
1h 15min
Fischcurry
45min
Teriyaki-Lachs
40min
Garnelen Xacuti
1 godz. 20 min
Meeresfrüchte Korma
40min
Marinierter Lachs mit Thai-Spargel
1 godz. 20 min
Grünes Thai-Curry mit Zitronengras-Reis
1h 15min
Karibisches Garnelencurry
30min
Udon-Nudeln mit Garnelen
30min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40min
Mallorquinische Fischsuppe
35 Min