Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g d'échalotes
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g d'oseille
- 20 g de vin blanc
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 885 kJ / 215 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce gribiche
15 Min
Sauce à l'oseille
35 Min
Beurre d'escargot
10 Min
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25 Min
Déclinaisons autour de la mer
30 Min
Sauce beurre blanc
20 Min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7h 30min
Sauce au cidre
20 Min
Pâté de lapin
2 godz. 35 min
Cassolettes de saint-jacques
30 Min