Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g plum tomatoes, firm, that fit whole in feeder (approx. 2 tomatoes)
- 140 g carrots, peeled
- 160 g courgettes, ends removed, halved lengthways if large
-
120
g Gruyère cheese, cut in pieces that fit in feeder
veya Edam cheese, cut in pieces that fit in feeder - 50 g onions, quartered
- 300 g tinned kidney beans, drained
- 150 g water
-
½
tsp vegetable stock paste
veya ½ vegetable stock cube (for 0.5 l) - 20 g tomato purée
- 3 pinches ground cayenne pepper
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- 3 pinches ground black pepper
- 6 taco shells
- dried chilli flakes, for sprinkling (isteğe bağlı)
- ½ bunch fresh coriander, roughly chopped
- 100 g crème fraîche, for serving
- 1 lime, cut in slices or wedges, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1054.4 kJ / 252 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Karbonhidrat
- 23.2 g
- Yağ
- 13.6 g
- Doymuş Yağ
- 6.7 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 513.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Sumac-spiced Houmous
5 Min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 Std.
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
BBQ Jackfruit Burritos
45min
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 Std.
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Mexican Quinoa Salad
30min