Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g olive oil
- 200 g onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 500 g tinned young jackfruit, in brine (approx. 2 x 560 g tins)
- 2 Tbsp brown sugar
- 1 ½ tsp ground cayenne pepper
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp garlic powder
- ½ tsp smoked salt
- 250 g barbecue sauce (vegan)
- 600 g water
- 100 g white long grain rice
- 140 g raw cashew nuts
- 100 g sun-dried tomatoes, in oil, drained
- 2 Tbsp chipotle paste
- 2 tsp apple cider vinegar
- 1 tsp smoked paprika
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 150 g red cabbage, cored, cut in pieces (5 cm)
- 70 g carrot, peeled, cut in pieces (5 cm)
- 10 g fresh coriander leaves
- ½ tsp white wine vinegar
- 1 pinch ground black pepper
- 6 flour tortillas, large
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2589.6 kJ / 618.9 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 104.6 g
- Yağ
- 18.9 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 7.6 g
- Sodyum
- 2015.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1h
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1h
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min