Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g aubergines, cut in pieces (5 cm)
- 300 g courgettes, cut in pieces (5 cm)
- 300 g red peppers, cut in pieces (5 cm)
- 2 Tbsp olive oil, plus 10 g
- 3 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- 150 g onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 1000 g passata
- ½ tsp caster sugar
- 40 g fresh basil leaves, torn in pieces
- 45 g pine nuts
- 180 g sun-dried tomatoes, in oil, drained
- 15 g nutritional yeast flakes
- 1 Tbsp lemon juice
- 1 pinch dried chilli flakes
- 180 g extra virgin olive oil
- 50 g dairy-free spread, plus extra for greasing
- 50 g plain flour
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp Dijon mustard
- 500 g soya milk, unsweetened (see tip)
- 9 dried lasagne pasta sheets
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3261.7 kJ / 779.6 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 74.9 g
- Yağ
- 49.1 g
- Doymuş Yağ
- 7.3 g
- Lif
- 12.9 g
- Sodyum
- 1343.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 Min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Vegetarian Chilli
35 Min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 Std.
Vegan Lentil Lasagne
2 Std. 20 Min
Satay Tofu Kebabs
1 Std. 5 Min
BBQ Jackfruit Burritos
45min