
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chilli oil
- 200 g olive oil
- 1 tbsp dried chilli flakes
- 2 dried red chillies or long red chillies, ends removed
Bean purée
- 3 garlic cloves unpeeled
- ½ fresh red chilli deseeded if preferred and cut it into halves (isteğe bağlı)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 800 g canned cannellini beans rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 40 g olive oil
- 30 g lemon juice
- ½ tsp dried rosemary
- ½ tsp dried oregano
- ¼ tsp ground smoked paprika to taste
- ¼ tsp sea salt to taste
- ¼ tsp ground black pepper to taste
Assembly
- 40 - 50 g anchovy fillets in oil, drained and separated
- 1 baguette loaf thinly sliced and toasted
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 127.4 kcal / 535 kJ
- Protein
- 3.5 g
- Yağ
- 8.5 g
- Karbonhidrat
- 8.5 g
- Lif
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Sodyum
- 163.2 mg