Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Soy reduction
- 60 g soy sauce
- 2 tbsp water
- 2 tbsp brown sugar
- ½ tsp hot chilli sauce (e.g. Sriracha - see Tips)
Pork mince
- 500 g pork fillet, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 4 spring onions/shallots, white part only, cut into quarters (reserve green fronds)
- 20 g peanut oil or olive oil
- 230 g canned water chestnuts, drained
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground white pepper
- ½ tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp water
Coconut rice and eggs
- 300 g white rice
- 400 g canned coconut milk
- 500 g water
- 20 g peanut oil or olive oil, plus extra for greasing
- 4 eggs
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, finely chopped for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3247 kJ / 773 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 72 g
- Yağ
- 33 g
- Doymuş Yağ
- 18.5 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 1379.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wonton soup (pork)
45 min
Nasi goreng
40min
Lamb and barley soup
50min
Korean beef bowl
1h 10min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min
Pork san choy bau
25min
Bubble and squeak soup
35 min
Curry laksa
45 min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Wonton soup
1h
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Nasi lemak (coconut rice)
20 min