Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chicken katsu curry
- 25 g vegetable oil
- 3 garlic cloves
- 120 g onion (approx. 1 onion), cut into pieces (2 cm)
- 200 g carrots, cut into slices (1 cm)
- 1 tbsp curry powder
- 125 g plain flour
- 500 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 20 g honey
- 15 g Japanese soy sauce
- ½ tsp garam masala
- 1 dried bay leaf
- 100 g panko breadcrumbs
- 1 egg
- 2 chicken breast fillets
Steamed rice
- 350 g short grain rice
- 900 g water
- 1 tsp sea salt
- vegetable oil, to fry
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 5199.5 kJ / 1238 kcal
- Protein
- 52.7 g
- Karbonhidrat
- 113.9 g
- Yağ
- 62.7 g
- Doymuş Yağ
- 10.3 g
- Lif
- 6.4 g
- Sodyum
- 1465 mg
Alternatif tarifler
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Lamb sausage ragu
30min
Asian-style pork noodles
1h
Nasi goreng
40min
Sticky sesame chicken
40min
Family chicken galette
1h 55min
Sweet and sour pork
40min
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27h 20min
Chicken meatballs with coconut rice
35min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1h 40 min
Korean barbecue chicken with rice
45min
Korean fried chicken
4h