Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 garlic cloves
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 star anise
- 50 g Chinese cooking wine
- 1 tbsp tamarind paste (see Tips)
- 2 tsp Chinese five spice
- ½ tsp sesame oil
- 700 g water, plus extra water for steaming
- 800 - 1100 g boneless pork belly, rind on
- 1 - 2 pinches salt, to taste, plus extra for sprinkling
- 2 pears (large), cut into halves and cored
- 2 tsp white sugar
- 120 g red onion, cut into pieces
- 1 tbsp oil
- ½ tsp cumin seeds
- 1 beetroot, peeled and cut into quarters
- 800 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- 3 tsp red wine vinegar
- 5 - 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4109.7 kJ / 978.5 kcal
- Protein
- 69.4 g
- Karbonhidrat
- 46.5 g
- Yağ
- 51.9 g
- Doymuş Yağ
- 17.9 g
- Lif
- 13.6 g
- Sodyum
- 333 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1 Std. 30 Min
Poached eggs with hollandaise
40 Min
Curry lamb cutlets
1 Std.
Hollandaise sauce
15 Min
Sweet and sour pork ribs
35 Min
Peppercorn sauce
20 Min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 Std. 15 Min
Teriyaki chicken thighs
2h 10 min
Grilled scallops with chilli jam
25 Min
Guinness beef pies
2 Std. 15 Min
Traditional gravy
25 Min
Diane sauce
20 Min