Uyumlu sürümler
Schweinslungenbraten mit Korianderkruste und Karotten-Süßkartoffelpüree
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 Knoblauchzehen
- 10 g Koriander, frisch, Blättchen und Stängel
- 150 g Semmelbrösel
- 1 TL Salz
- 2 TL Dijonsenf
- 1 TL Olivenöl
- 2 Schweinslungenbraten (je ca. 400 g)
- 500 g Karotten, in Stücken (2-3 cm)
- 500 g Süßkartoffeln, geschält, in Würfeln (2 cm)
- 250 g Wasser
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ TL Muskat, gemahlen
- 80 g Schlagobers
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2515 kJ / 601 kcal
- Protein
- 50 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 9 g
- Sodyum
- 1018 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rollgerstelsuppe (vegetarisch)
45 min
Hendl in Honig-Senf-Sauce mit Erdäpfel-Speck-Püree
1 godz.
Maronicremesuppe (vegan)
45 min
Marinierte Forellen mit Cherrytomaten und Karottenreis
1 godz.
Saibling mit Oliventapenade und Gurken-Kartoffel-Gemüse
50 min
Menü: Kürbisgulasch; Kokosmilchreis mit gebratenen Bananen
55min
Reis mit Kürbisletscho
40min
Chinesische Nudeln mit scharfem Faschierten
45 min
Schnelles Hirsotto
25min
Fisolensalat mit Speck, Nüssen und Parmesan
25min
Maroni Mousse au chocolat
15 min
Butter Chicken mit Kürbis und Basmati-Wildreismischung
1 godz.