Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g süt, hamurlara sürmek için ekstra süt
- 100 g krema, en az %30 yağ içeren
- 50 g toz şeker
- 25 g yaş maya, ufalanmış
- tereyağı, kabı yağlamak için
- 500 g un, tezgaha serpip ellerinizi unlamak için ekstra un
- 2 yumurta
- 1 tk tuz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 683 kJ / 161.2 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Karbonhidrat
- 26.5 g
- Yağ
- 3.8 g
- Doymuş Yağ
- 1.9 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 127.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 Std.
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2 godz. 30 min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1h 20min
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2 godz.
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.
Tencerede Pratik Ekmek
2 godz. 20 min
Pratik Napoliten Pizza
50min
Mini Focaccia
3h 30min
Sütlü Ekmek
2 godz. 35 min
Sütlü Burger Ekmeği
4h
Cevizli Pratik Ekmek
45min
Domatesli Focaccia
3 Std.