Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g su, hamuru nemlendirmek için ekstra su
- 15 g taze maya, ufalanmış
- 510 g un, serpmek için ekstra un
- 2 tk tuz
- 1 - 2 tk tereyağı, tencereyi yağlamak için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 8184 kJ / 1956 kcal
- Protein
- 58.7 g
- Karbonhidrat
- 395.3 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 4.8 g
- Lif
- 17.8 g
- Sodyum
- 4681.6 mg
Alternatif tarifler
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.
Karabuğdaylı Ekmek
2 Std. 30 Min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 Std. 50 Min
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1 Std. 10 Min
Patates ve Kefirli Ekmek
1 Std. 50 Min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35 min
Çavdarlı Yassı Ekmek
2h 10min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2 Std. 30 Min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1 Std. 20 Min
Zeytinyağlı Ekmek
2h 10min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Cevizli Pratik Ekmek
45min