Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g su, hamuru nemlendirmek için ekstra su
- 15 g taze maya, ufalanmış
- 510 g un, serpmek için ekstra un
- 2 tk tuz
- 1 - 2 tk tereyağı, tencereyi yağlamak için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 8184 kJ / 1956 kcal
- Protein
- 58.7 g
- Karbonhidrat
- 395.3 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 4.8 g
- Lif
- 17.8 g
- Sodyum
- 4681.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cevizli Pratik Ekmek
45 Min
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2 godz. 50 min
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1 Std. 20 Min
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2 Std.
Karabuğdaylı Ekmek
2 Std. 30 Min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 godz.
Patates ve Kefirli Ekmek
1 Std. 50 Min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 Std. 50 Min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1小时 35 分钟
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1 Std. 10 Min
Sütlü Minik Ekmekler
1 Std. 45 Min