Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g su, hamuru nemlendirmek için ekstra su
- 15 g taze maya, ufalanmış
- 510 g un, serpmek için ekstra un
- 2 tk tuz
- 1 - 2 tk tereyağı, tencereyi yağlamak için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 8184 kJ / 1956 kcal
- Protein
- 58.7 g
- Karbonhidrat
- 395.3 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 4.8 g
- Lif
- 17.8 g
- Sodyum
- 4681.6 mg
Alternatif tarifler
Cevizli Pratik Ekmek
45min
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2 Std. 50 Min
Pratik Buğday Ekmeği
40 Min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1 Std. 20 Min
Sütlü Minik Ekmekler
1h 45min
Patates ve Kefirli Ekmek
1 Std. 50 Min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 Std. 50 Min
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 Std.
Varoma® Güveç'te Pratik Ekmek
2 Std. 20 Min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35min
Baget ekmek
3h 45min