Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La poolish
- 150 g d'eau minérale
- 2 g de levure boulangère fraîche
- 150 g de farine T80
La pâte
- 130 g d'eau minérale
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 120 g de farine T55, et un peu pour fariner
- 90 g de farine T80
- 90 g de farine T150
- 10 g de sel
- 10 g de curry en poudre
- 2 c. à soupe bombées de graines de pavot
- eau (1 bol)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 6828 kJ / 1610 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 324 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain au lait (Simplicité)
2h 20min
Petits pains au lait et sucre perlé
3 Std. 25 Min
Pain cocotte
2h 20min
Pain aux fruits secs
3 godz. 45 min
Pain au levain
17 godz.
Baguette tradition
15h 25min
Baguette viennoise
2h 30 min
Pain de mie moelleux
4h 15min
Craquelins bretons
1 Std. 10 Min
Pains aux raisins
20 Std. 15 Min
Briochettes parisiennes
4 godz. 5 min
Pain blanc en cocotte
3h 15min