Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g d'oignons, en quartiers
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g de veau, en morceaux
- 400 g d'eau
- 50 g de vin blanc
- 1 c. à café de fond de veau
- 2 branches de thym frais
- 1 feuille de laurier
- du sel
- 250 g de petits pois frais ou surgelés
- 300 g de fonds d'artichaut
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1268 kJ / 302 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Riz au bœuf et poivron rouge
45 min
Filet mignon à la provençale
55 Min
Bœuf bourguignon
1 Std. 40 Min
Mijoté de fonds d’artichauts au veau et aux petits pois
1h 5min
Curry de poulet et riz
40 min
Mijoté d'agneau, pommes de terre, petits pois, carottes et fregola sarda
1 godz. 15 min
Saumon et pommes de terre au four XXL
1 godz.
Côtes de veau à la provençale
30 min
Cabillaud au chorizo
35 min
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50 Min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1 godz.
Rôti de porc, sauce au miel et carottes
1 godz. 20 min