Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g de longe de veau
- 2 c. à soupe d'huile de tournesol
- 2 échalotes
- 50 g de beurre
- 70 g de cognac
- 1 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- 1 brin de romarin frais
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de marrons entiers, épluchés, en conserve
- 70 g de lardons fumés
- 3 feuilles de sauge fraîche
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon, émietté
- 120 g de vin blanc
- 400 g de potimarron, en dés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2033 kJ / 488 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blanquette de veau
1 Std.
Mijoté de veau au miel de lavande
1 Std. 45 Min
Soupe mystère
55 Min
Soupe à l'oignon
1 Std.
Sauce aux figues
25 Min
Rôti de porc aux poires
1sa 35 dk
Soupe de potimarron
35 Min
Osso-buco et boulgour
1 Std. 5 Min
Beurre bordelais
30 Min
Côtes de veau à la provençale
30 Min
Navarin d'agneau
1 Std. 15 Min
Velouté de châtaignes et pointe de Chartreuse
40 Min