Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hamur
- 220 g su
-
2
tk instant kuru hamur mayası
veya 20 g yaş maya, ufalanmış - 400 g ekmek unu
- 30 g zeytinyağı, kaseyi yağlamak için ekstra zeytinyağı
- 1 tk şeker
- 1 tk tuz, damak tadına göre
Ekmeklerin İçi
- 60 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 1 diş sarımsak
- 200 g mozzarella, parçalara bölünmüş (2 cm)
- ⅛ tk tuz
Kapatma ve Pişirme
- 1 yumurta sarısı, 1 yk suyla karıştırılmış
Sunum
- 2 - 3 g biberiye, taze, sadece yaprakları
- 5 - 6 g fesleğen yaprağı
- 30 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 32 adet
- Kalori
- 12066 kJ / 2880 kcal
- Protein
- 118 g
- Karbonhidrat
- 295 g
- Yağ
- 133 g
- Doymuş Yağ
- 64 g
- Lif
- 14 g
- Sodyum
- 3186.3 mg
Alternatif tarifler
Bol Baharatlı Fırında Çipura
1 godz. 15 min
Biberiye ve Yaban Mersinli Mokteyl
10 min
Focaccia
2 godz. 45 min
Kırmızı Orman Meyveleri Likörü
25 Min
Falafel
1 godz. 25 min
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45min
Sıcak Çikolata Kavanozu
10 min
Waffle
1h 30min
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40 Min
Buharda Lahanalı ve Etli Çin Mantısı
1h 35min
Soğan Çorbası
1 godz. 15 min
Zencefilli Tarçınlı Bisküvi
2 Std. 20 Min