Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 filet mignons (6.5-7 oz each, 1 in. thick), tied with twine (see Tip)
- 2 tsp sea salt, divided
- ¾ tsp ground black pepper, divided
- 4 sprigs thyme, fresh
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 1 oz lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 2 oz shallots, halved
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 2 oz dry white wine
- 1 tbsp white wine vinegar
- 7 oz unsalted butter, cut into pieces, plus 1 tbsp extra to sear
- 4 egg yolks, from large eggs
- 2 oz water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4940.7 kJ / 1180.9 kcal
- Protein
- 70.9 g
- Karbonhidrat
- 4.4 g
- Yağ
- 95.7 g
- Doymuş Yağ
- 48.6 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 1129.3 mg
Alternatif tarifler
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 Std. 50 Min
Lemon Pudding Souffles
40 dk
Steamed Fingerling Potatoes with Fresh Herbs and Garlic
50 dk
Rustic Bread
2sa
Garlic Shrimp and Grits
1h 10min
Chocolate Avocado Dream
15 Min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50 dk
Choux Bites with Tarragon Chicken Salad
2sa
Chicken Marsala
40 dk
Sangria
10 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min