Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 - 5 sprigs fresh tarragon, leaves only (reserve stems)
- 3 oz shallots, halved
- 3 oz white wine vinegar
- 6 ½ oz unsalted butter, in pieces
- 4 egg yolks, from large eggs
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 9 oz
- Kalori
- 6778 kJ / 1620 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 168 g
- Doymuş Yağ
- 101 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 1814 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Béchamel Sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Béarnaise sauce
15min
Béarnaise sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Béchamel Sauce
15min
Boeuf bourguignon
1h 30min
Béarnaise Sauce
15min
Steak tartare
30 min
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30 min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Beurre blanc
15min