Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di ceci in scatola, sciacquati e sgocciolati
- 300 g di fagioli cannellini in scatola, sciacquati e sgocciolati
- 800 g di acqua
- 8 g di sale
- 150 g di farro perlato (cottura 35-40 minuti)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1376 kJ / 328.8 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Karbonhidrat
- 45.8 g
- Yağ
- 10.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 10.6 g
- Sodyum
- 1355.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35min
Zuppa frantoiana
45min
Stufato di lenticchie
1h
Zuppa di porri e orzo
45min
Licurdia calabrese
1h
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1 Std. 30 Min
Polpette di ricotta al sugo
50min
Farrotto taccole e prosciutto crudo
40min
Gnocchi alla romana alle erbette
1 Std. 30 Min
Minestra saporita di riso e legumi
40min
Hummus ai pomodorini
1h