Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di ceci in scatola, sciacquati e sgocciolati
- 300 g di fagioli cannellini in scatola, sciacquati e sgocciolati
- 800 g di acqua
- 8 g di sale
- 150 g di farro perlato (cottura 35-40 minuti)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1376 kJ / 328.8 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Karbonhidrat
- 45.8 g
- Yağ
- 10.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 10.6 g
- Sodyum
- 1355.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1h 30min
Gazpacho ai 3 pomodori
20min
Riso Jasmine con crema di peperoni, olive e Feta
35 min
Pane integrale con fichi e noci
4óra 30p
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1u.
Quiche di zucca ed erbette
1h 30min
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30min
Minestra saporita di riso e legumi
40min
Minestra di orzo e funghi
1u.
Stufato di lenticchie
1u.
Zuppa marchigiana di legumi e salsiccia
45 min
Zuppa frantoiana
45 min