Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di ceci in scatola, sciacquati e sgocciolati
- 300 g di fagioli cannellini in scatola, sciacquati e sgocciolati
- 800 g di acqua
- 8 g di sale
- 150 g di farro perlato (cottura 35-40 minuti)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1376 kJ / 328.8 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Karbonhidrat
- 45.8 g
- Yağ
- 10.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 10.6 g
- Sodyum
- 1355.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minestra saporita di riso e legumi
40 min
Ceci al pomodoro
40 min
Minestra di orzo e funghi
1h
Stufato di lenticchie
1h
Crema di lenticchie e pomodori secchi
15 min
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30 min
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1h
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40 min
Pane frattau
1h
Zuppa di fagioli alla greca (Fasolada)
45min
Zuppa di porri e orzo
45min
Zuppa di foglie di cavolo e pane raffermo
40 min