Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 420 g su
- 20 g taze maya, ufalanmış
- 715 g un, serpmek için ekstra un
- 2 ¾ tk tuz
- tereyağı, kalıbı yağlamak için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 11161.2 kJ / 2667.6 kcal
- Protein
- 81.7 g
- Karbonhidrat
- 553.8 g
- Yağ
- 8.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 24.7 g
- Sodyum
- 3917.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yoğurtlu Ekmek
3h
Karabuğdaylı Ekmek
2h 30 min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1h 50 min
Sebzeli Galette
1h 30min
Guacamole
15min
Tencerede Pratik Ekmek
2h 20min
Kurutulmuş Domates ve Fesleğenli Ekmek
1h 50 min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1h 20 min
Zeytinyağlı Ekmek
2h 10min
Focaccia
2 Std. 45 Min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Cevizli Pratik Ekmek
45min