Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 420 g su
- 20 g taze maya, ufalanmış
- 715 g un, serpmek için ekstra un
- 2 ¾ tk tuz
- tereyağı, kalıbı yağlamak için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 11161.2 kJ / 2667.6 kcal
- Protein
- 81.7 g
- Karbonhidrat
- 553.8 g
- Yağ
- 8.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 24.7 g
- Sodyum
- 3917.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yoğurtlu Ekmek
3h
Varoma® Güveç'te Pratik Ekmek
2h 20min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1h 20min
Tencerede Pratik Ekmek
2h 20min
Karabuğdaylı Ekmek
2h 30 min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5hod.
Kıtırlı Challah Ekmeği
1h 30min
Yaban Mersini ve Antep Fıstıklı Kurabiye Kavanozu
Değerlendirme yok
Çilek ve Zencefilli Mokteyl
Değerlendirme yok
Çavdarlı Yassı Ekmek
2h 10min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35 min
Kuru Domatesli Tereyağı
5min