Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g buğday
- 400 g un,tam buğday
- 1 ½ tk tuz
- 230 - 260 g su,ılık
- 40 g sıvı yağ
- 40 g yaş maya,ufalanmış
- 1 tutam şeker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 2903 kJ / 693 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 117 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 Std.
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1h 20min
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1h 50min
Zeytinyağlı Ekmek
2 godz. 10 min
Havuçlu Mercimekli Humus
20min
Buharda Tahıllı Ekmek
2 godz.
Baget ekmek
3h 45min
Dereotlu ve Beyaz Peynirli Ekmek
1h 20min
Çavdarlı Yassı Ekmek
2 godz. 10 min
Sütlü Ekmek
2 godz. 35 min
Cevizli Pratik Ekmek
45min