Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g buğday
- 400 g un,tam buğday
- 1 ½ tk tuz
- 230 - 260 g su,ılık
- 40 g sıvı yağ
- 40 g yaş maya,ufalanmış
- 1 tutam şeker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 2903 kJ / 693 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 117 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cevizli Pratik Ekmek
45min
Köy Ekmeği
2 Std.
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1 Std. 20 Min
Buharda Minik Ekmekler
2h 10min
Zeytinyağlı Ekmek
2h 10min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1u. 50min
Tam Buğdaylı Pide
1 Std. 35 Min
Tencerede Pratik Ekmek
2h 20min
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5u.
Pide
1 Std. 20 Min
Baget ekmek
3h 45min