Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g de echalot
-
300
g de champán
veya 300 g de vino blanco seco, o sparkling - 800 g de mejillones frescos limpios
- 15 g de mantequilla
- 300 g de camarones chicos sin pelar, sin cáscara
- 12 vieiras
- 45 g de mantequilla, cortada en trozos
- 25 g de harina de trigo
- 250 g de crema (35% grasa)
- 1 ramita de tomillo fresco, sólo hojas
- 1 pizca de pimienta de cayena molida
- 2 - 3 pizca de sal, ajustar al gusto
- 2 - 3 pizca de pimienta molida
- jugo de limón
- 1 receta de hojaldre, (aprox. 230 g) (ver tip)
- 1 huevo, revuelto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 2967.9 kJ / 709.4 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 20.9 g
- Yağ
- 42.1 g
- Doymuş Yağ
- 23.6 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 1430.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crepas Suzette
1h 15min
Merengue
15min
Marinada Coreana para cerdo
5min
Panqué de matcha
2h
Rodaballo en salsa de champagne
40 Min
Focaccia con queso de cabra, higos y cebolla caramelizada
2h
Galletas de mantequilla y jarabe de maple
1 Std. 30 Min
Tarta Sacher
2 godz. 15 min
El mejor key lime pie TM6
2h
Mousseline (crema pastelera de mantequilla)
20 Min
Pastel de chocolate con profiteroles
4h 30min
Creme Brulee de champán y soletas rosas
3h