Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade
- 30 g cider vinegar
- 30 g runny honey
- 15 g wholegrain mustard
- 10 g olive oil
- 4 pork chops, boneless, visible fat removed (approx. 230 g each)
Pork Chops
- 1 onion, thinly sliced (5 mm)
- 2 eating apples, cored, each cut into 6-8 wedges
- 15 fresh sage leaves
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 70 g cider
Butternut Squash Purée
- 1 butternut squash (1000-1300 g), peeled, diced (2 cm)
- 50 g skimmed milk
- 200 g fresh spinach leaves
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2087 kJ / 498 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 22 g
Alternatif tarifler
Turkey Crumble
1 Std. 10 Min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 Std. 10 Min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 Std. 10 Min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Sautéed Pork with Cider
55 Min
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min