Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 550 g Rosenkohl, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 15 g Öl
- 1 ¼ TL Salz
- 2 Msp. Cayenne-Pfeffer
- 1 ½ TL Garam Masala
- 15 g Ahornsirup
- 200 g Magerquark
- 10 g Zitronensaft
- 15 g Tahin
- 2 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1409 kJ / 337 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 12.3 g
- Sodyum
- 1946 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kokossuppe mit Pak Choi
25 min
Gerösteter Blumenkohl mit Pumpernickelcrunch und Sesam-Hollandaise
1 Std.
Marinierte Blumenkohlspieße mit Kräuterdip
35 min
Spargel-Korma
45 min
Kichererbsen-Salat
15min
Linsen-Moussaka
2 Std. 30 Min
Vietnamesischer Nudelsalat
40 min
Orientalischer Blumenkohlsalat
1 Std.
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1 Std.
Miso-Bowl
35 min
Blumenkohl-Korma
40 min
Spinatsalat mit Avocado und Ei
30 min