Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 550 g Rosenkohl, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 15 g Öl
- 1 ¼ TL Salz
- 2 Msp. Cayenne-Pfeffer
- 1 ½ TL Garam Masala
- 15 g Ahornsirup
- 200 g Magerquark
- 10 g Zitronensaft
- 15 g Tahin
- 2 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1409 kJ / 337 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 12.3 g
- Sodyum
- 1946 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blumenkohl-Korma
40 min
Gemüsesalat mit Cashewsauce
2h 45min
Orientalischer Blumenkohlsalat
1 godz.
Vietnamesischer Nudelsalat
40 min
Kichererbsen-Salat
15 Min
Gemüse vom Blech mit Pilzrahmsauce
1 Std. 15 Min
Burrata mit Pfirsich-Bohnen-Salat und Kräuteröl
45 min
Bunter Salat mit Miso-Tahin-Dressing
40 min
Winterpilaw mit Steckrüben und Blumenkohl
1 godz.
Lauwarmer Rotkohl-Quinoa-Salat
30 Min
Gerösteter Blumenkohl mit Pumpernickelcrunch und Sesam-Hollandaise
1 godz.
Marinierte Blumenkohlspieße mit Kräuterdip
35 min