Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Walnusshälften
- 2 - 3 Stängel Minze, abgezupft
- 15 g Balsamico, dunkel
- 20 g Öl
- 20 g Wasser
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Erythrit
- 1 TL Senf, mittelscharf
- 250 g Rote Bete, gegart, in Stücken
- 10 g Kürbiskerne
- 150 g gemischter Blattsalat, grob zerzupft
- ½ Birne, reif, in Scheiben (ca. 140 g)
- 80 g Hirtenkäse, light, grob zerbröselt
- 100 g Granatapfelkerne (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1738 kJ / 415 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 9.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinat-Süßkartoffel-Salat mit Walnuss-Pesto
30 Min
Eichblattsalat mit Birnen und Forelle
15min
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50 dk
Spargel-Rucola-Salat mit Erdbeeren an Orangensauce
40 dk
Süßkartoffel-Feldsalat mit Sesam-Ziegen-Camembert
40 dk
Radicchio-Fenchel-Salat mit Avocado
20 dk
Radicchio-Salat mit Kiwi und Cranberrys
10 dk
Feldsalat mit Walnussvinaigrette
10 dk
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1 Std.
Spinat-Möhren-Salat mit Garnelen
35 Min
Salat mit Ziegenkäse und geröstetem Cashew-Dressing
25 dk
Lauwarmer Antipasti-Salat
45 Min