Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Walnusshälften
- 2 - 3 Stängel Minze, abgezupft
- 15 g Balsamico, dunkel
- 20 g Öl
- 20 g Wasser
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Erythrit
- 1 TL Senf, mittelscharf
- 250 g Rote Bete, gegart, in Stücken
- 10 g Kürbiskerne
- 150 g gemischter Blattsalat, grob zerzupft
- ½ Birne, reif, in Scheiben (ca. 140 g)
- 80 g Hirtenkäse, light, grob zerbröselt
- 100 g Granatapfelkerne (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1738 kJ / 415 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 9.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spargel-Rucola-Salat mit Erdbeeren an Orangensauce
40min
Spinat-Möhren-Salat mit Garnelen
35min
Fenchel-Orangen-Salat mit Pinienkernen
30min
Rote-Bete-Salat mit Halloumi
15min
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50min
Eichblattsalat mit Birnen und Forelle
15min
Radicchio-Fenchel-Salat mit Avocado
20min
Herbstsalat mit Rote-Rüben-Dressing
30min
Radicchio-Salat mit Kiwi und Cranberrys
10min
Spargelsalat
20min
Orangen-Rotkohl-Salat mit Datteln
10min
Rotkohlsalat mit Feigen und Gorgonzola
10min