Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 250 g Perlgraupen, mittel
- 90 g Öl
- 1 TL Salz
- 30 g Pinienkerne
- 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 50 g Oliven, grün, entsteint, abgetropft
- 30 g Kapern, abgetropft
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g rote Zwiebel, halbiert
- 1 geh. TL Senf, mittelscharf
- 15 g Balsamico, dunkel
- ½ TL Zucker
- ½ TL Kräuter der Provence, getrocknet
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Rucola, grob zerzupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1522 kJ / 364 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 9.5 g
- Sodyum
- 684 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50 Min
Kichererbsen-Salat
15min
Radicchio-Salat mit Kiwi und Cranberrys
10 Min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 min
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1 Std. 10 Min
Gebratener Kichererbsensalat
45 min
Salat mit Artischocken und Kapern-Ei-Dressing
35 min
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1 Std.
Bärlauch-Bulgur-Salat mit Cherry-Tomaten und Feta
1 Std.
Mediterraner Sonnenweizensalat
45 min
Mediterraner Dinkel-Salat
30 min
Spinatsalat mit Avocado und Ei
30 min