Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Mandeln
- 200 g dicke Bohnen, TK, aufgetaut
- 1300 g Wasser
- 2 TL Salz
- 300 g Rote Bete, gegart
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Dijon-Senf
-
20
g Holunderblütensirup
veya 20 g Honig, flüssig - 30 g Weißweinessig
- 5 g Petersilie, abgezupft
- ¾ TL Pfeffer
- 100 g Ziegenfrischkäse (z. B. Picandou), zerzupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1414 kJ / 338 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 1366 mg
Alternatif tarifler
Rote-Bete-Salat mit Granatapfelkernen
25 min
Feldsalat mit Kaffee-Feigen-Dressing
20 min
Kartoffel-Rosmarin-Fladen
1 godz.
Edamame-Garnelen-Salat
40 min
Spargel-Tomaten-Ragout mit Burrata und Kräutergremolata
30 min
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50 min
Rote-Bete-Carpaccio
20 min
Rote-Bete-Carpaccio
20 min
Mediterraner Spargel mit Sellerie-Hummus und Oliven-Petersilien-Gremolata
1h 15min
Fenchel-Sellerie-Salat
15 min
Rehkeule mit Wirsing und Laugenknödeln
2h 30min
Süßkartoffel-Feldsalat mit Sesam-Ziegen-Camembert
40 min