Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 60 g galeta unu
- 320 g soğan, dörde bölünmüş
- 3 diş sarımsak
- 6 - 8 dal maydanoz yaprağı, taze, servis etmek için ekstra kıyılmış maydanoz
- 1 tk tuz, yumurtaya koymak için ekstra 1 tutam tuz
- 1 tutam karabiber
- 3 yumurta
- 7 - 8 yk un
- 500 g kızartma yağı
- 700 g patates, dilimlenmiş (yaklaşık 8 mm)
- 1 tutam safran lifi (isteğe bağlı)
- 40 g zeytinyağı
-
50
g brendi
veya 50 g su - 1000 g tavuk suyu
- Besin Değeri
- şuna göre 6 porsiyon
- Kalori
- 12807.1 kJ / 3063.9 kcal
- Protein
- 163.8 g
- Karbonhidrat
- 214.9 g
- Yağ
- 172.1 g
- Doymuş Yağ
- 32.7 g
- Lif
- 20.5 g
- Sodyum
- 3560.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orman Kebabı
1 godz.
Taze Otlu Fasulye Köftesi
25min
Köfte ve Domatesli Pilav
1 godz.
Bol Baharatlı Fırında Çipura
1 godz. 15 min
Biberiye, Anason ve Vanilyalı Çay
Değerlendirme yok
Bearnez Soslu Bonfile
Değerlendirme yok
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9h 25 min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 godz. 20 min
Domates Soslu Köfte Topları (yavaş pişirme)
3h 40 min
Mango Soslu Ballı Misket Limonlu Tavuk
1 godz. 15 min
Revani
12hod. 40min
Sokak Simiti
2 godz. 30 min