Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 60 g galeta unu
- 320 g soğan, dörde bölünmüş
- 3 diş sarımsak
- 6 - 8 dal maydanoz yaprağı, taze, servis etmek için ekstra kıyılmış maydanoz
- 1 tk tuz, yumurtaya koymak için ekstra 1 tutam tuz
- 1 tutam karabiber
- 3 yumurta
- 7 - 8 yk un
- 500 g kızartma yağı
- 700 g patates, dilimlenmiş (yaklaşık 8 mm)
- 1 tutam safran lifi (isteğe bağlı)
- 40 g zeytinyağı
-
50
g brendi
veya 50 g su - 1000 g tavuk suyu
- Besin Değeri
- şuna göre 6 porsiyon
- Kalori
- 12807.1 kJ / 3063.9 kcal
- Protein
- 163.8 g
- Karbonhidrat
- 214.9 g
- Yağ
- 172.1 g
- Doymuş Yağ
- 32.7 g
- Lif
- 20.5 g
- Sodyum
- 3560.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lokma
4 godz. 35 min
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 Min
Yoğurt (Karıştırma Kabında)
12h 10min
Rendelenmiş Patates Pancake
55min
Salatalık Turşusu (Tatlı)
Değerlendirme yok
Sebze Suyu
Değerlendirme yok
Portakallı ve Tarçınlı Çörekler
5 Std. 30 Min
Buharda pişmiş karides
15 Min
Buharda pişmiş biber
25 Min
Sebzeli Tavuk Fricasse
2 godz.
Acı Biberli Zeytinyağı
25 Min
Kuru Domatesli Tereyağı
5min