Uyumlu sürümler
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g shallots, cut in halves
- 1 garlic clove
- 20 g fresh ginger, peeled, thinly sliced (2 mm)
-
60
g Seville orange marmalade
veya 60 g orange marmalade plus 1 tbsp lemon juice - 1 pinch fresh thyme leaves
- 20 g olive oil
-
20
g balsamic vinegar
veya 20 g sherry vinegar - 50 g port wine
- 550 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp freshly ground black pepper, adjust to taste
- 2 duck breasts, skinless, boneless (approx. 150-200 g each) (see tip)
- 350 g floury potatoes, peeled, cut in small pieces (1 cm)
- ½ tsp ground sweet paprika
- 30 g butter
- 120 g milk
- 120 - 150 g fresh green beans, cut in pieces (2 cm) if necessary
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3136 kJ / 750 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 33 g
- Lif
- 4.4 g
Alternatif tarifler
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1h
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Black-eyed bean stew with whole squid
5 Std. 15 Min
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Vegetable pasta soup, Pork roll with vegetables, Puddings, Muffins
1 Std. 40 Min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1h
Asparagus cream soup
30min
Beef Stroganoff
1h
Ratatouille
40min
Fish fingers with tomato sauce
50 Min
Steamed Thai-style fish cakes
45min
Stuffed vegetables
1h 20min