Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g sake (Japanese rice wine)
- 25 g lemon juice, freshly squeezed
- 80 g Japanese soy sauce
- 80 g mirin
- 20 g sugar
- 1 tbsp toasted sesame seeds
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 360 kJ / 86 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spring onion pork ribs
1h
Hot and sour soup
20min
Braised pork belly
55min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Sesame Crème
10min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50 min.
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2 godz. 35 min
Vinegar Pork Knuckle
3u. 15min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.