Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g fresh parsley leaves
- 150 g onions, halved
- 150 g celery stalks
- 250 g potatoes, peeled, cut into lengths (2 cm)
- 200 g carrots
- 40 g olive oil
- 500 g stewing steak, diced (approx. 2 cm)
- 3 dried bay leaves
-
2
sprigs fresh thyme, leaves only
veya 1 tsp dried thyme -
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 tsp fine sea salt, plus extra, to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra, to taste
- 600 g water
- 1 lemon, finely grated zest and juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1464.4 kJ / 350 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Karbonhidrat
- 22.8 g
- Yağ
- 16.4 g
- Doymuş Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 764 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40 min
Shellfish Nage with Champagne
1 godz. 5 min
Soba Noodle and Salmon Bowl (TM6)
30min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1h 25min
Miso fish with green beans and chickpea puree
3 Std.
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Lemongrass Beef Salad
30min
Chicken Meatballs with Red Pesto
1h
Lasagne-style Courgette Bake (TM6)
2h 15min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min