Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g fresh parsley leaves
- 150 g onions, halved
- 150 g celery stalks
- 250 g potatoes, peeled, cut into lengths (2 cm)
- 200 g carrots
- 40 g olive oil
- 500 g stewing steak, diced (approx. 2 cm)
- 3 dried bay leaves
-
2
sprigs fresh thyme, leaves only
veya 1 tsp dried thyme -
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 tsp fine sea salt, plus extra, to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra, to taste
- 600 g water
- 1 lemon, finely grated zest and juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1464.4 kJ / 350 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Karbonhidrat
- 22.8 g
- Yağ
- 16.4 g
- Doymuş Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 764 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken with Peppers and Rice
1h
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM6)
40 min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM6)
1 godz. 45 min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 min
Lemongrass Beef Salad
30 min
Egg Pudding With Passion Fruit
5h 20min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2h 25min
Greek Style Beef Soup (Kreatosoupa) (TM6)
1 godz. 30 min
Beef in Stout
1h 40min
Cullen Skink
45 min
Beef and Ale Stew
2 godz. 20 min