Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g stewing steak, cut in pieces (3 cm)
- 20 g mustard (e.g. English mustard)
- 350 g onions, cut in 8-10 wedges
- 30 g clarified butter
- 20 g tomato purée
- 1 - 2 garlic cloves, to taste, halved
- 3 tsp sweet paprika
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
¼
tsp cayenne pepper
veya ¼ tsp hot paprika -
1
tsp dried marjoram
veya dried oregano -
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya ½ tsp meat stock paste, homemade - 200 g water
- 50 g red wine (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1483 kJ / 354 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 Std. 15 Min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1 Std. 45 Min
Turkish Spiced Lamb Bites
1 Std. 30 Min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 Std. 10 Min
Grisons Barley Soup
55min
Sous-vide Sausage Ragù
2 Std. 25 Min
Smoky Pork and Beans
3 Std.
Chilli Con Carne
35 Min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM6)
45min
Rich Tomato Sauce
30 min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 Std. 10 Min