Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g stewing steak, cut in pieces (3 cm)
- 20 g mustard (e.g. English mustard)
- 350 g onions, cut in 8-10 wedges
- 30 g clarified butter
- 20 g tomato purée
- 1 - 2 garlic cloves, to taste, halved
- 3 tsp sweet paprika
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
¼
tsp cayenne pepper
veya ¼ tsp hot paprika -
1
tsp dried marjoram
veya dried oregano -
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya ½ tsp meat stock paste, homemade - 200 g water
- 50 g red wine (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1483 kJ / 354 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1sa 50 dk
Asian-style Beef Stew
2h 30min
Beef Goulash Soup
1h 15min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1h 10min
Potato Pancakes
45min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Sous-vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 Std. 45 Min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2h 40 min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1 Std. 45 Min
Potato and Celeriac Gratin
1h 10min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1h 15min