Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 onion, quartered
- 30 g rapeseed oil
- 70 g bacon lardons (1-2 cm)
- 400 g venison, diced (2 cm)
- 100 g carrots, sliced (2 cm)
- 100 g celeriac, cut in pieces (2 cm)
- 70 g leeks, sliced (1 cm)
- 350 g potatoes, diced (2 cm)
- 50 g tomato purée
- 400 g water
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
veya 2 tsp vegetable stock paste, homemade - 1 Tbsp grated lemon zest
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp caraway seeds
-
1
tsp fresh marjoram, leaves only
veya 1 tsp fresh thyme, leaves only - 1 tsp hot paprika
- 150 g green peppers, cut in strips (0.5 cm)
- 150 g red peppers, cut in strips (0.5 cm)
- ground cayenne pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1524 kJ / 364 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Karbonhidrat
- 29.2 g
- Yağ
- 14.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Warm beetroot dish
50min
Frozen Yoghurt Bark (TM5)
6 Std. 10 Min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 Std.
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Layered Chicken Dinner
1h 45min
Mexican Turkey Chilli
40min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Basque Chicken
1h 10min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min