Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 onion, quartered
- 30 g rapeseed oil
- 70 g bacon lardons (1-2 cm)
- 400 g venison, diced (2 cm)
- 100 g carrots, sliced (2 cm)
- 100 g celeriac, cut in pieces (2 cm)
- 70 g leeks, sliced (1 cm)
- 350 g potatoes, diced (2 cm)
- 50 g tomato purée
- 400 g water
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
veya 2 tsp vegetable stock paste, homemade - 1 Tbsp grated lemon zest
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp caraway seeds
-
1
tsp fresh marjoram, leaves only
veya 1 tsp fresh thyme, leaves only - 1 tsp hot paprika
- 150 g green peppers, cut in strips (0.5 cm)
- 150 g red peppers, cut in strips (0.5 cm)
- ground cayenne pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1524 kJ / 364 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Karbonhidrat
- 29.2 g
- Yağ
- 14.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef Stroganoff
1 godz.
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30 min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1h 50 min
Chicken Involtini with Apples, Sweet Potatoes and Curry Sauce
1h 25 min
Russian Beetroot Salad
1h 10min
Colcannon
35min
German Brunch
Değerlendirme yok
Sausage with Curry Ketchup (Currywurst)
20 min
Spring Vegetable Soup with Herb Cubes
40 menit
Beef Goulash
2hod. 45min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 menit