Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 2 Tbsp olive oil
- 600 g water
- 550 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in pieces (3-4 cm)
- 12 prunes, pitted (approx. 120 g)
- 8 dried figs, halved if large (approx. 120 g) (isteğe bağlı)
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground pepper, or to taste
- ¼ tsp ground coriander
- ¼ tsp ground cumin
- 250 g couscous
- 100 g raisins
- 60 g honey, or to taste
- 50 g blanched almonds
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3358 kJ / 803 kcal
- Protein
- 50.4 g
- Karbonhidrat
- 87.6 g
- Yağ
- 27.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken Tagine
25 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 Min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 Std. 50 Min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 Min
Basque Chicken
1h 10min
Chicken Provencale
1 Std.
Chicken and mushrooms in red wine
45 Min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50 Min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min