Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinierter Tofu
- 120 g Rotwein
- 25 g Sojasauce
- 120 g Sahnealternative aus Soja (z.B. Soya Cuisine)
- 2 Lorbeerblätter
- 1 Stängel Rosmarin
-
200
g Tofu, fest, natur, gewürfelt (1 cm)
veya 200 g Räuchertofu, gewürfelt (1 cm)
Tofu-Kartoffel-Topf
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Sesamöl, hell
- 400 g Wasser
-
½
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
veya 1 gestr. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 450 g Kartoffeln, festkochend, gewürfelt (1 cm)
- 300 g weiße Champignons, frisch, geviertelt
- 25 g Tomatenmark
- 1 EL Speisestärke (15 g)
- ½ TL Salz
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1217 kJ / 291 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 5 g
Alternatif tarifler
Chili sin Carne
1h
Dinkel-Gemüse-Topf mit Sojawürstchen
1 Std. 30 Min
Vegane Eierspeise
10min
Paprika mit Tofu-Reis-Füllung und Tomatensauce
1h 45min
Saurer Tofu mit Wurzelgemüse (vegan)
40min
Vegetarisches Chili
1 godz. 5 min
Asiatische Gemüsesuppe mit Tofu
1h 20min
Linsen mit Tiroler Knödeln (vegan)
1h 15 phút
Veganes Wiener Saftgulasch
1h
Vegetarischer Eintopf
1h
Erdäpfelgulasch (vegan)
1h 10min
Soja-Bolognese
40min