Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl
- 350 g Wasser
- 1 Msp. Safran, gemahlen
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 350 g Tomaten, in Würfeln (1 cm)
- 80 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
-
100
g Erbsen, frisch
veya 100 g Erbsen, TK, aufgetaut - 120 g grüne Bohnen, in Stücken (1-2 cm)
- 75 g Zucchini, grün, in Würfeln (2 cm)
- 75 g Zucchini, gelb, in Würfeln (2 cm)
- 1 geh. TL Kräuter der Provence
- 200 g Langkornreis
- 100 g Kidneybohnen aus der Dose, abgetropft
- 30 g Zitronensaft
-
60
g Kalamata Oliven, entsteint
veya 60 g Oliven, schwarz, entsteint - 60 g Oliven, eingelegt (provençale)
- glatte Petersilie zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1649 kJ / 391 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 11 g
Alternatif tarifler
Chili sin Carne
1h
Gemüsecurry
40min
Mediterranes Reisgericht
1h
Paprika mit Tofu-Reis-Füllung und Tomatensauce
1 godz. 45 min
Vegetarisches Chili
1sa 5 dk
Kichererbsenletscho mit Schnittlauchrahm
35min
Tofu-Kartoffel-Topf
3 Std.
Couscous mit Gemüse und Tomatensauce
45min
Scharfer Kartoffel-Paprika-Topf mit Räuchertofu
2 godz.
Kichererbsen-Eintopf
30min
Kichererbsen "Alentejo-Style"
40min
Kartoffel-Ratatouille
1h