Uyumlu sürümler
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM6)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Flatbread
- 20 g extra virgin olive oil
- 150 g water
- 1 tsp white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 300 g baker's flour
- ½ tsp salt
Topping
- 100 g beetroot, trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
- 150 g zucchini, trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
- 100 g carrot, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
- 100 g sweet potato, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 150 g red capsicum, cut into slices (5 mm)
- 150 g crème fraîche
- 150 g haloumi or feta cheese
- 50 g walnut halves, roughly chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2862 kJ / 684.1 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Karbonhidrat
- 74 g
- Yağ
- 35.1 g
- Doymuş Yağ
- 12.4 g
- Lif
- 6.5 g
- Sodyum
- 713 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
DIY pizza pockets
1 Std. 50 Min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6 godz. 15 min
Cookidoo 10th Anniversary Cake
4h
Salt-free vegetable stock paste (6 months+)
55 min
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50min
Salt-free chicken stock paste
45 min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55 min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Değerlendirme yok
Everyday gourmet butter
35 min
Fruit "splice" bombs
24hod.
Pina colada mocktail
5min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h