Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 anchovy fillets
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 40 g pitted green olives
- 3 garlic cloves
- 20 g lemon juice
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 2 tsp wholegrain mustard
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- ½ tsp lemon myrtle (optional)
- 1500 - 1800 g lamb shoulder, deboned (see Tips)
- pine nuts, for sprinkling (optional)
- 100 g white wine
- 2 carrots, cut into slices
- 2 brown onions, cut into wedges
- salt, to season
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4766.9 kJ / 1135 kcal
- Protein
- 78.3 g
- Karbonhidrat
- 10.7 g
- Yağ
- 84.6 g
- Doymuş Yağ
- 31.9 g
- Lif
- 6.2 g
- Sodyum
- 854 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40 min
Beef and beer pie
1h 40 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Beef Stroganoff
1h
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 Min
Sausage sizzle with beer braised onions
1 godz. 15 min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Traditional gravy
25 Min
Mexican scrambled eggs
20 Min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45min