Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
TM6 TM5

Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)

5.0 (8 değerlendirme)

Malzemeler

  • 60 g salt-reduced soy sauce, gluten free
  • 90 g honey
  • 3 cm piece fresh ginger, peeled
  • 10 g lime juice
  • 500 g fresh boneless salmon fillets
  • 65 g doongara rice, brown (see Tips)
  • 1000 g water
  • 200 g frozen shelled edamame beans
  • 2 continental cucumbers (approx. 800 g) , trimmed and cut into ribbons
  • 2 tbsp lemon juice
  • 2 tsp sesame oil
  • 1 spring onion/green onion, thinly sliced
  • 2 tsp sesame seeds, toasted

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
2130 kJ / 510 kcal
Protein
37.8 g
Karbonhidrat
39.5 g
Yağ
22.5 g
Doymuş Yağ
5.8 g
Lif
5 g
Sodyum
640 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler