Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 garlic cloves
- 50 g eschalots
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 dried bay leaf
- 300 g chorizo sausage, skin removed and sausage cut into slices (5 mm)
- 100 g alcoholic apple cider
- 30 g tomato paste
- ½ tsp salt
- ½ tsp fresh ground black pepper
- 150 g prawn cutlets, de-veined and cut into pieces, if large
- crusty bread, to serve
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- 50 g feta cheese, crumbled, for garnishing (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1090.5 kJ / 259.7 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 4.4 g
- Yağ
- 18.9 g
- Doymuş Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 972.2 mg
Alternatif tarifler
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 dk
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1h 15min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29h 50min
Sicilian prawn salad
40 dk
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
4 Std. 15 Min
Smoky chicken thighs
2 Std. 10 Min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 Std. 40 Min
Lamb and feta meatballs
30min
Eggplant rotolo
1 Std. 40 Min