Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 garlic cloves
- 50 g eschalots
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 dried bay leaf
- 300 g chorizo sausage, skin removed and sausage cut into slices (5 mm)
- 100 g alcoholic apple cider
- 30 g tomato paste
- ½ tsp salt
- ½ tsp fresh ground black pepper
- 150 g prawn cutlets, de-veined and cut into pieces, if large
- crusty bread, to serve
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- 50 g feta cheese, crumbled, for garnishing (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1090.5 kJ / 259.7 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 4.4 g
- Yağ
- 18.9 g
- Doymuş Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 972.2 mg
Alternatif tarifler
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50 Min
Prawn saganaki with feta
35 Min
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30 Min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 Min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 Min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 Min
Harissa lamb with green couscous
40 Min
Jambalaya
35 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Salmon with yoghurt dressing
55 menit